Sparkling beauty by Annelies

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij centraal, met mijn ervaring vanaf 2005 probeer ik samen met u uw huid in topconditie te krijgen en te behouden. De behandelingen gaan vooraf met een professionele huidanalyse, waarna u een persoonlijk afgestemd advies en informatie krijgt over de voor u geschikte behandelingen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de productlijn van S+|Summecosmetics. Een uniek en revolutionair concept waarmee ik behandelingen en producten gepersonaliseerd samen kunt stellen en hiermee op elk moment in de individuele behoeften van de huid kunt voorzien.

De salon
De salon is een kleine, maar gemoedelijke ruimte waarin persoonlijke aandacht en tijd voor de klant voorop staat. In de salon bied ik huidverbeteringsbehandelingen voor een betaalbare prijs, zodat de behandelingen voor iedereen toegankelijk zullen zijn.

Producten
Tijdens de behandelingen werken we met het spaanse merk S+|Summecosmetics. Ze hebben een uniek concept waarmee ik de behandelingen gepersonaliseerd kan maken zo naar gelang de behoeftes van uw huid en uw wensen.

Bij mij in de salon kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies over uw huid, productadvies, gezelligheid en kwaliteitsbehandelingen. In de salon is er de mogelijkheid om te pinnen.

De salon is toegankelijk voor mensen die slecht ter been en er is een invalide parkeerplek dicht bij de salon.

Let op! Komt u met de auto houdt er dan rekening mee dat u in een blauwe zone parkeert.

Bent u een parkeerschijf vergeten dan hebben wij er 1 voor u in de salon.