Microneedling

De beste oplossing om tekenen van veroudering te reduceren.

Wat is microneedling?
Microneedling, ook bekend als collageen-regeneratietherapie, is een snelgroeiende techniek in de trends van cosmetische en anti-verouderingsbehandelingen. Microneedling is een zeer veilige, minimaal invasieve behandeling die de tekenen van veroudering in elk type huid minimaliseert.

De toepassing van microneedling is een van de beste huidverjongingsbehandelingen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een apparaat met gesteriliseerde, fijne naalden, vergelijkbaar met een pen. Het apparaat creëert micro-laesies op de bovenste laag van de huid, die de huid stimuleren te regenereren, waardoor de productie van nieuw collageen en elastine in het lichaam wordt geactiveerd.

De resultaten
Microneedling vermindert rimpels, fijne lijntjes, littekens, beschadiging door de zon, verbetert de huidskleur en het weefsel, je huid vollere en gladdere huid. Omdat de behandeling het vermogen van de huid om zichzelf te repareren verbetert door middel van de productie van nieuw collageen en elastine, zijn binnen zeer korte tijd uitstekende resultaten te zien. Het resultaat is een stevigere en jongere huid met een geheel veilige methode.

Hoe gevoelig is de behandeling?
De behandeling geeft over het algemeen een tintelend gevoel, waar de huid dun is dient wat lichter gewerkt te worden. De naalden die bij microneedling worden gebruikt brengen geen schade aan de huid. Aan het einde van de behandeling kan er een tijdelijke roodheid te zien zijn die binnen een paar uur zal verdwijnen.

Wat zijn de voordelen van microneedling?
Het is niet heel pijnlijk en de hersteltijden zijn minimaal. De microneedling in het gezicht is de beste cosmetische behandeling voor mensen die geen gebruik willen maken van chemische peelings of invasieve behandelingen.

Microneedling combineren met een gezichtsbehandeling
Het is mogelijk om de microneedling te combineren met de MyCode Rejuvenate of de behandeling van S+.

Prijzen

Microdermabrasie Gelaat €85
Microdermabrasie Gelaat + hals €120
Microdermabrasie Decollete* + €30

* per behandeling

Bij bovengenoemde behandeling is het advies om thuis uw gezicht met de juiste verzorgings-producten te verzorgen. Dit om een snel en goed herstel te bevorderen.