Behandelingen Germaine de Cappucini

Ontdek de wereld van Germaine de Capuccini. Dit Spaanse topmerk heeft een ruim aanbod aan (huid verbeterende) behandelingen en producten waardoor we specifiek kunnen werken aan uw huid(probleem). Uiteraard bent u ook van harte welkom als u zich wilt laten verwennen. Elke behandeling begint met een ontspanningsritueel waardoor u optimaal kunt genieten van uw behandeling.

De producten van Germaine de Capuccini bevatten natuurlijke werkstoffen, zijn dierproefvrij, parabeenvrij en dermatologisch getest. Ook is het het enige cosmeticamerk ter wereld dat 4 kwaliteitsnormen bevat, namelijk; ISO-, ECO- en farmacienorm alsook de norm voor vermindering van de CO2-uitstoot.

Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw huid of bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak of kom langs voor een vrijblijvend advies.

Basic
Een reinigende gelaatsverzorging die een bijdrage levert aan het herstel van het optimale niveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden.

Aanbevolen voor: Onzuiver, vochtarme, vetloze huid. De producten worden afgestemd op de conditie van de huid.

Classic
Een klassieke gelaatsverzorging die een bijdrage levert aan het herstel van het optimale niveau van de huid en helpt dat in evenwicht te brengen en te houden. Behandeling incl korte massage.

Aanbevolen voor: Alle huidtypes en conditie. De producten worden afgestemd op de conditie van de huid.

Timexpert Royal Jelly
Een voedende gelaatsverzorging op basis van koninginnengelei Deze verzorging behandelt een huid die last heeft van externe agressies zoals ultravioletstraling, vervuild milieu, vochtige omgeving, epilaties.

Aanbevolen voor: Een doffe huid die nood heeft aan comfort en zachtheid. Droge tot zeer droge huidtypes.

Timexpert Radiance
Een intensieve huidverbeterende gezichtsbehandeling door de krachtige werking van o.a vitamine C, vitamine E en ferulinezuur die werkt op de fijne lijntjes, pigment en huidveroudering. De huid zal weer stralen en er vitaal en glad uitzien.

Aanbevolen voor: Een grauwe, doffe huid, die niet straalt of glanst. Bij hyperpigmentatie. Gedehydrateerde huid zonder celvitaliteit, slappe huid. Vermoeide en futloze huid. Oorzaken o.a. stress, slaapgebrek, voeding en tabak.

Timexpert Hydraluronic
Voor een intensief gehydrateerde, gladde en frisse huid met instant plumping effect.

Aanbevolen voor: Alle types vochtarme huiden (ook voor de gevoelige huid en voor kankerpatiënten)

Timexpert SRNS
Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen. Heeft een verstevigende en anti-rimpelhandeling.

Aanbevolen voor: Een huid die voortdurend beschadigd wordt door milieu-invloeden, luchtverontreiniging, sigarettenrook, agressieve esthetische behandelingen, overdadige blootstelling aan de zon. Een vermoeide, verzwakte huid en om huidveroudering te vertragen.

Timexpert Rides
Krachtige Anti-Aging behandeling om statische en dynamische rimpels te verminderen. Keer de tijd om met de nieuwste technology tegen rimpels. De natuurlijke manier om de rimpel van binnenuit te ontspannen en de voeding om de huid op te spannen geven een mooi resultaat.

Aanbevolen voor: Een huid met de eerste rimpels en expressielijntjes. Een huid met diepere rimpels.

Timexpert Excel Therapy O2
Onze huid staat bloot aan talloze dreigingen van buitenaf, zoals vervuiling, UV-straling, stress, slaapgebrek… Deze verzorgende behandeling beschermt de huid tegen stressveroorzakende milieuomstandigheden en veroudering vertraagt.

Aanbevolen voor: Een vale en doffe teint of voor de huid waarvan het afweersysteem moet worden geactiveerd en versterkt om vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Timexpert B-Calm
Een verzorgende behandeling voor de gevoelige huid. Door de prebiotische en probiotische samenstelling die is ontworpen om de bacteriële flora opnieuw in evenwicht te brengen en de natuurlijke afweersystemen te activeren. Na de behandeling is de huid kalm en ontstopt. Is Irritatie, roodheid en schilfering aanzienlijk verbeterd.

Aanbevolen voor: Een gevoelige/intolerante huidtypen die allergisch kan reageren. Huiden met couperose/rosacea.

Timexpert Lift (IN)
Een nieuw concept om de huid terug op te spannen en de vorm van de gelaatscontouren te herstellen. Lift de huid, vult haar op en spant de gelaatscontour op.

Aanbevolen voor: Geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid.

Prijzen

Basic €45
Classic €70
Timexpert Royal Jelly €75
Timexpert Radiance C €99
Timexpert Hydraluronic €99
Timexpert SRNS €99
Timexpert Rides €99
Timexpert Excel Therapy O2 €99
Timexpert B-Calm €99
Timexpert Lift (IN) €115