L’Oyé

Foundation voor een natural look and feel.

De juiste foundation vinden is en blijft een lastig iets. Wat we willen is een natuurlijk gevoel, goede dekking en een langhoudend resultaat. Dat kan, met minerale foundation van L’Oyé cosmetics.

De foundation smelt samen met de natuurlijke oliën uit de huid en zal een prachtig dekkend, natuurlijk resultaat geven. De minerale foundation is puur en zacht van formule en geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Het is gemaakt van slechts 4 pure ingrediënten Mica, Titanium Dioxide, Zinc Oxide en Kaolin Clay. Deze 4 ingrediënten zorgen samen voor de juiste dekking, kleur met een kalmerend effect en een natuurlijk SPF15. De foundation van L’Oyé bevat slechts 4 ingrediënten; Mica, Titanium Dioxide, Zinkoxide, Ijzerdioxide en Kaolin Clay. Slechts 4 ingrediënten zijn de basis van een huidvriendelijke formule die je met een gerust hart op je gezicht kunt gebruiken.

De pigmenten in Minerale Foundation zijn stapelbaar. Dit betekend dat je de dekking zelf in de hand hebt. Wil je een Natuurlijke lichte dekking gebruik dan een dunne laag wil je juist Full Coverage? Stapel dan totdat je de juiste dekking hebt bereikt. Heb je extra dekking nodig gebruik dan de juiste kleurcorrigerende concealer, Banana, Banana Light, Pink en Green corrigeren alle oneffenheden voor een super natuurlijk resultaat.