Gezichtsbehandeling s+

Een revolutionair en modern cosmetica merk.

S+: een uniek en revolutionair concept waarmee de behandelingen en producten gepersonaliseerd samengesteld worden en hiermee op elk moment in de individuele behoeften van gezichtshuid kunnen voorzien. Alle producten bevatten hoog geconcentreerde werkstoffen en daarom is het mogelijk om op deze manier mooie gepersonaliseerde huid verbeterende behandelingen aan te kunnen bieden.

“je huid verandert steeds, waardoor je een aangepaste samenstelling op maat nodig hebt om echt te voldoen aan de behoeften van je huid op verschillende momenten”

S+ | Quick
Analyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, crème masker, en dag- nacht verzorging.

S+ | Basic
Analyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, modelleren van de wenkbrauwen, massage van gezicht en decolleté, crème masker, serum, dag- of nachtverzorging.

S+ | Complete
Analyse, oppervlaktereiniging, intensieve dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, modelleren van de wenkbrauwen, massage van gezicht, decolleté, en nek, intensief voedend serum naar behoefte van de huid, alginaat masker (cellC), serum en dag- of nachtverzorging.

beauty has a code

Unieke en gepersonaliseerde code voor elk type huid. Elke behandeling is uniek en aangepast aan de behoeften van de huid.

MyCODE is een nieuw en revolutionair concept om specifiek de belangrijkste tekenen van huidveroudering op het gezicht, de nek en het decolleté te voorkomen en te corrigeren, aangepast voor alle huidtypes. De behandeling met een gepersonaliseerde anti-age code is uniek en werkt sterk op de behoeften van de huid en brengt deze terug naar optimale condities.

Zes codes, zes serums, elk met een hoog gehalte aan actieve en effectieve werkstoffen. Deze serums reageren direct op diverse tekenen van het verouderingsproces en verbeteren de algehele conditie van de huid. Ieder serum heeft een andere werking op elk type cel van de huid. Combineer de codes naar gelang de behoeftes van de huid. Uit de zes codes kunnen tot drie specifieke serums worden gemengd. Zo wordt voor u een authentieke, op maat gemaakte

behandeling gecreëerd, zowel in manuele behandelingen als ook met de dermapen (Microneedling).

Complete anti age behandeling
Anti-aging gezichtsbehandeling die de symptomen van veroudering tegengaat. De combinatie van de meest moderne, actieve ingrediënten vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de celregeneratie van de huid. De verstevigende werking wordt zichtbaar door de minimalisatie van de rimpeldiepte en het tegengaan van verslapping van de huid. Je behandeling wordt gepersonaliseerd doordat deze MyCODE SPECIFIC SERUM in de behandelingen worden gebruikt aan de hand van jouw wensen.

MyCode Rejuvenate:
Verjongende behandeling met persoonlijke en specifieke serum en modelleren van de wenkbrauwen. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek masker.

MyCode Rejuvenate Plus:
Verjongende behandeling met persoonlijke en specifieke serum, modelleren van de wenkbrauwen en uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met een specifiek masker.

MyCode Rejuvenate behandeling met Microneedling:
Het is mogelijk om de MyCode Rejuvenate behandeling te combineren met microneedling.

Prijzen

S+ | Quick €45
S+ | Basic €62
S+ | Complete €75
MyCode Rejuvenate €82
MyCode Rejuvenate Plus €112