Dermacure peelingsysteem

Dermacurepeelings geven onmiddellijk zichtbare resultaten. Het verwijdert de bovenste dode huidlagen van de opperhuid, waardoor de cel vernieuwing gestimuleerd wordt

Hierdoor ontstaat er een nieuwe huid, die er herboren uitziet en vrij is van imperfecties. Je teint wordt stralender, poriën worden kleiner, en pigmentvlekken vervagen. Het verbetert je huidstructuur, door het stimuleren van collageen en elastine in de huid. Hierdoor verfijnen lijntjes en rimpels in het gelaat.

Welke soort peelings zijn er?
Het Dermacure peeling programma kan gepersonaliseerd worden door haar diverse aanbod. Er zijn vier formules beschikbaar, elk met hun eigen specifieke werking en resultaat.

 • Essential correction peel soft: Hernieuwt de huid waardoor deze fijner van structuur, egaler en stralender zal zijn. Geschikt voor de gevoelige huid.
 • Age correction peel forte: Vermindert de diepte van expressielijntjes en rimpels. Hernieuwt zichtbaar de huid, waardoor deze er verheldert, versterkt en verstevigd uitziet. Geeft de huid een gezonde glans.
 • scars correction peel: Reinigt de poriën diep, helpt daarmee de huid te kalmeren. Vermindert hyperpigmentie die kan ontstaan na ontstekingen.
 • Blemisch correction peel: Vervaagt geleidelijk aan bestaande pigmentvlekken. Pigmentvlekjes verminderen in aantal en in formaat. Gaat tevens de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken tegen.

Voor het beste resultaat en je eigen comfort, word er na een chemische peeling het volgende geadviseerd:

 • Minimaliseer blootstelling aan UV-licht (zonlicht, zonnebank) en overmatige hitte in de eerste 4 weken na de peeling behandeling.
 • Gebruik gedurende deze periode een zonbescherming met een minimale SPF30 of hoger. Liefst SPF50. Breng deze meerdere malen per dag aan.
 • Gebruik de eerste 7 dagen na de behandeling het Recovery Serum. (Gratis bij u behandeling)
 • Wacht met het gebruik van cosmetica, make-up, zwemmen in chloorhoudend water, sauna, sport, schoonheidsbehandeling en exfoliëren van de huid tot de huid volledig hersteld is.
 • Trek geen velletjes los van de huid, wanneer je aan het vervellen bent.
 • Was de behandelde huid de eerste dagen na de behandeling voorzichtig.
 • Mannen kunnen dagelijks scheren, bij voorkeur elektrisch of in één richting met een (droog) scheermes.

Het Dermacure programma is geschikt voor alle huidtypes. Bij de intake kijken we welke peeling het beste bij jouw huidtype past. Dermacure peelings zijn bijvoorbeeld geschikt om indicaties als pigmentvlekken, rokershuid, zwangerschapsmaskers en acne littekens aan te pakken. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen. Het peeling programma van SummeCosmetics werkt zowel preventief als probleemoplossend. Het is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen.

Prijzen

Dermacure Gelaat ** €85,00
Dermacure Gelaat + hals ** €95,00
Dermacure Decolleté (Tijdens een
dermacure gelaat behandeling)
*
+ 15,00

* per behandeling
** Gratis Dermacure advanced recovery serum bij uw behandeling.

Bij bovengenoemde behandeling is het advies om thuis uw gezicht met de juiste verzorgingsproducten te verzorgen. Dit om een snel en goed herstel te bevorderen.