Sparkling beauty by Annelies

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij mij centraal, met mijn ervaring van ruim 10 jaar probeer ik samen met u uw huid in topconditie te krijgen en te behouden. De behandelingen gaan vooraf met een professionele huidanalyse, waarna u een persoonlijk afgestemd advies en informatie krijgt over de voor u geschikte behandelingen.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de productlijn van Extenso Skincare. Deze volledige en betaalbare verzorgingslijn biedt voor alle leeftijden en ieder huidtype ideale behandelingen en programma’s. Extenso skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden, is bovendien dierproefvrij en bevat geen paraffinum liquidum.

De salon

De salon is een kleine, maar gemoedelijke ruimte waarin persoonlijke aandacht en tijd voor de klant voorop staat. In de salon bied ik kwaliteitsbehandelingen voor een betaalbare prijs, zodat de behandelingen voor iedereen toegankelijk zullen zijn.

Bij mij in de salon kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, deskundig advies over uw huid, productadvies, gezelligheid en kwaliteitsbehandelingen. In de salon is er de mogelijkheid om te pinnen.

Producten

Extenso SkinCare is de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging. Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige programma’s hoogwaardige huidverzorgingsproducten aan. Extenso helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Kenmerken van Extenso SkinCare:

  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
  • Rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen
  • Geen overbodige geur en kleurstoffen
  • Vrij van minerale oliën
  • Dierproefvrij
  • Milieuvriendelijke verpakking