Cellulite behandeling – Kus je cellulite vaarwel

De nieuwe, innovatieve en zeer effectieve manier om met behulp van de Bellabaci cups cellulite te bestrijden zonder de na-effecten van de traditionele cups van glas of hard kunststof. Durf je benen weer te laten zien.

Wat is het verschil tussen cellulitis en cellulite?
Cellulitis is een chronische ontsteking aan het bindweefsel, een zeer pijnlijke aandoening. Cellulite zijn bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ofwel sinaasappelhuid genaamd.

Er zijn vier oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.

  1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen.
  2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen.
  3. Verklevingen van huidlagen.
  4. Verslapping van de huid.

1. Stagnering van de bloed en lymfecirculatie
Bij slechte doorbloeding ontstaan op diverse plaatsen in het lichaam ophopingen van vocht en afvalstoffen. Als de afvoer van het lymfevocht stagneert, blijven afvalstoffen te lang zitten, ze kunnen een dikke brij vormen, met gevolg dat deze tussen de vetcellen blijft zitten.

2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
Wanneer de vetcellen overvol raken door een verstoorde bloed en lymfecirculatie, worden de afvalstoffen niet goed afgevoerd en blijven tussen de vetcellen hangen. Het intercellulaire vocht hoopt zich op en wordt vervolgens een slijmerige drap die de vetcellen aan elkaar doet plakken. De vetcellen vormen knobbeltjes. De vetcellen liggen naast elkaar en vormen een soort druiventrosjes. Doordat de vetcellen groeien hebben ze meer ruimte nodig waardoor de huid naar buiten wordt gedrukt. De druiventrosjes worden steeds groter en vormen na enige tijd eilandjes. Naarmate de cellen voller raken, worden ze ook onregelmatiger van aanzien. De bloedvaten en zenuweindjes, gelegen in de middelste en onderste huidlaag worden afgekneld vandaar dat cellulite ook pijnlijk kan aanvoelen.

3. Verklevingen van huidlagen
We spreken van verklevingen als de opperhuid, lederhuid en onderhuid aan elkaar geplakt zijn. Daarbij is de vetlaag, gelegen in de onderhuid, ook nog eens verkleefd met de spieren. Daardoor doet beweging pijn. Pijn bij aanraking wordt veroorzaakt door zenuwcellen die afgekneld worden. Verklevingen komen vooral voor op de billen, de heupen en de dijen. Vooral bij een verkleving in combinatie met harde samenklontering van vetcellen voelt de huid heel vast aan. Belangrijk om de verklevingen van elkaar los te maken.

4. Verslapping van de huid
Verslapping kan aangeboren zijn, een losse huidstructuur, het hangt. Het kan ook komen door leefwijze, zwangerschap etc. Een ernstig verslapte huid is dikwijls niet meer te herstellen.

Behandeling in kuurverband
Om cellulite goed aan te pakken is het belangrijk om de behandelingen in kuurverband te doen. Dit houdt in dat je acht weken lang 1 keer per week een behandeling in de salon laat doen.

Uw welness thuis
Daarnaast is het belangrijk om thuis de behandeling te ondersteunen om zelf iedere dag de probleemplekken ongeveer acht minuten te masseren. Hiervoor is een mooi pakket samengesteld.

Inhoud:

  • 1 Bellabaci tasje zilver KLEIN
  • 1 Bellabaci Body cup, een hard een zacht
  • 1 Bellabaci Genie Cellulite Be Gone – 120ml
  • 1 booklet

Kuurbehandeling:
Bestaat uit 8 behandeling van 30 min incl. CELLULITE BE GONE thuiskit t.w.v €67
Samen voor € 269,-