Bellabaci Body massage

Gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen. Eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling.

De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cupbehandeling kunnen zijn:

  • Het verminderen van obstipatie.
  • Activeren van de (huid)stofwisseling.
  • Het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven.
  • Gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning.

Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren elders helpt het tevens:

  • Vet en vochtophopingen te verminderen,
  • De doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren.
  • Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan,
  • Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

Door het gebruik van Bellabaci cups voelt u zich gezond en fit. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft uw lichaam energie en een weldadige innerlijke rust.

Pijnbestrijding Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is de stagnatie de oorzaak van de pijn. Zodra de stagnatie is verminderd, zal er onmiddellijk een verlichting van de pijn zijn. Dus, als u bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine heeft masseert u de nek om de doorbloeding te verbeteren van het hoofd. Als u last heeft van constipatie, masseert u de maagstreek met de cup, met de klok mee masseren. Door het stimuleren van de peristaltiek voelt u onmiddellijk verlichting. Voor pijn in de gewrichten, plaats de cups in een stilstaande positie rond het gewricht. Voor spierpijn of overbelaste spieren, masseer het gebied met de cup, om de spier te rekken en de doorbloeding te stimuleren waardoor overtollig melkzuur vermindert.

Uw Wellness thuis
Vanaf nu is het met Bellabaci ook mogelijk om u behandeling vanuit de salon thuis te ondersteunen. Voor thuisgebruik zijn er twee cups:

  • de zachte cup : te gebruiken op kwetsbare gebieden, zoals de armen, buik en dijen en
  • de harde cup: te gebruiken op de rug of andere gebieden waar intensievere werking nodig is.

De massage mag niet pijnlijk zijn. Knijp de cup zodanig dat het voor u comfortabel is, en verhoog geleidelijk de zuigkracht. Mensen ervaren vaak diepe warmte en een tintelend gevoel, lang nadat ze klaar zijn. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar het desbetreffende gebied. De resultaten zijn cumulatief. Ingeval van een hardnekkig probleem is het mogelijk de cup op het gebied wat langer laten staan. Dit zal een roodachtige “kus” achterlaten – wat aangeeft dat toxines worden verwijderd. De “Cup Kiss” duurt een paar dagen en is niet pijnlijk. Een dagelijkse massage van acht minuten geeft ongelooflijke resultaten!

Contra indicaties Bellabaci cuppingmassage:
Hoge bloeddruk, spataderen, algehele malaise, kanker, diabetici, medicatie bloedverdunners en ontsteking van de aders.